Privacyreglement ideas to interconnect bv (I-to-I )

Versie 2.0 (voor het laatst aangepast op 25 mei 2018)

Privacy- en cookieverklaring Tesorion

Via de diensten en de website www.tesorion.nl van Tesorion Nederland B.V. (hierna: “Tesorion”) en aan haar gelieerde ondernemingen i-to-i (www.i-to-i.nl), Novaccent (www.novaccent.nl) en Quarantainenet  (www.quarantainenet.nl) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Tesorion hecht veel belang aan een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens, deze worden dan ook zorgvuldig door ons verwerkt en beveiligd.

Bij onze verwerkingen houden wij ons aan de eisen die de AVG. Dat betekent onder andere dat wij:

  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij via deze privacy- en cookieverklaring;
  • onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • vragen om uitdrukkelijke toestemming alvorens uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarvoor toestemming de grondslag is voor verwerking;
  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en datzelfde eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken als dat van toepassing is;
  • u mogelijkheid bieden uw persoonsgegevens in te zien en deze te corrigeren of te verwijderen voor zover de grondslag voor verwerken dit toelaat.

Wij zijn de verwerkingsverantwoordelijke bij de gegevensverwerking. In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 25 mei 2018.

Gebruik van persoonsgegevens
Bij het gebruik van onze website en diensten, laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij bewaren en gebruiken uitsluitend persoonsgegevens die rechtstreeks door u worden opgegeven. Wij zullen de persoonsgegevens niet voor andere doeleinden gebruiken, tenzij u daar vooraf toestemming voor heeft gegeven of wij dit op grond van de wet mogen of moeten doen.

Onze website biedt de mogelijkheid om vragen te stellen via email, waarbij u gevraagd wordt diverse gegevens in te vullen om uw vraag te kunnen behandelen.

Bewaartermijnen
Bovenstaande gegevens worden bewaard in overeenstemming met vigerende wetgeving en/of zolang het nodig is om onze diensten aan u te leveren. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Verstrekking aan derden
Wij zullen de door u verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken indien u hiervoor geen toestemming heeft gegeven, tenzij dat noodzakelijk is in het kader van de uitvoering van de overeenkomst die u met ons sluit of wanneer dit wettelijk verplicht is.

 

Cookies
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van onze website wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden. Mogelijk worden ook door derde partijen cookies via onze website geplaatst.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, of bij herhaald bezoek nadat de cookies door u zijn verwijderd, wordt er onderaan de website een melding getoond waarin u wordt geïnformeerd over de cookies die wij gebruiken. Op het moment dat u verder klikt op onze website, geeft u ons toestemming om alle cookies en plug-ins te gebruiken zoals omschreven in de melding en deze privacy- en cookieverklaring. Het staat u vrij om cookies uit te schakelen middels uw browser. Houd er wel rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt.

Beveiliging
Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens te beperken.

Websites van derden
Deze verklaring is enkel van toepassing op de websites Tesorion en aan haar gelieerde ondernemingen en is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring
Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd. Het verdient aanbeveling om deze verklaring regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

  • U kunt een verzoek doen om uw gegevens in te zien en bij gebleken onjuistheid deze te laten wijzigen of te verwijderen,
  • of gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wil laten beperken.

Dergelijke verzoeken kunt u per e-mail aan ons richten via info@tesorion.nl.

Om misbruik te voorkomen vragen wij u zich te legitimeren. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk zullen wij graag met u in contact treden als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Ook met eventuele klachten kunt u ons bereiken via info@tesorion.nl. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Contactgegevens
Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u contact met ons opnemen via de website www.tesorion.nl of via onderstaande gegevens:

Tesorion Nederland B.V.
Fokkerstraat 4
3833 LD Leusden
Nederland

.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten