Podcast 27: Interview Lucien Barink

NTA–7516 en Cryptshare

Door: Lex Borger | 13 maart 2019

Interview Lucien Barink

NTA 7516
Veilig mailen
NTA7516 voor veilige mail, het wordt een spannende week

In deze aflevering spreek ik op het Securelink Security Bootcamp met Lucien Barink. Dit interview is op locatie opgenomen in de Van Nelle Fabriek, dat is te horen aan de galm en achtergrondgeluiden. Wij hebben getracht de verstoring hierdoor tot een minimum te beperken.

Cryptshare-logo-e1539853131306

Cryptshare
Cryptshare

Tijdens het interview spreken we ook over Cryptshare. Cryptshare is een product van Befine Solutions AG. Befine Solutions is een technology partner van Tesorion.

Credits:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten