Podcast 13: SOC interview

Het SOC interview

Door: Lex Borger | 10 juni 2018

In deze dertiende editie van de i-to-i podcast interviewt i-to-i consultant Lex Borger collega's Bram van Pelt en Martijn Sneep over het SOC.

Weetje van de week

Martijn: Tesla Model 3 krijgt geen aanbeveling van Amerikaanse consumentenbond Tesla Model 3 Gets CR Recommendation After Braking Update

Dit weetje werd opgenomen als deel van het interview, met als nabrander een update op het weetje:

Until now, that type of remote improvement to a car’s basic functionality had been unheard of. “I’ve been at CR for 19 years and tested more than 1,000 cars,” says Jake Fisher, director of auto testing at Consumer Reports, “and I’ve never seen a car that could improve its track performance with an over-the-air update.”

In CR’s initial review of the Model 3, testers noted that the EV’s 152 feet (46 meter 35 cm) to stop from 60 mph was 7 feet longer than a Ford F–150 pickup’s stopping distance, and 25 feet longer than Tesla’s own Model X SUV’s. In retesting after the software update was downloaded, the sedan stopped in 133 feet (40 meter 55 cm) from 60 mph, an improvement of 19 feet (5 meter 80 cm).

Podcast Feature

Nieuw op de website

Twee blogs van collega Roel Gloudemans:
Checksums en hashes
Cracking the Hash

SOC interview

Op 23 mei heb ik Bram van Pelt en Martijn Sneep geïnterviewd op locatie van het SOC van Nováccent, ook een Tesorion onderneming.

Credits:

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten