Data eerste kennissessies 2018 bekend!

Na het succes van de kennissessies in 2017 gaan we hier in 2018 mee verder. De data voor de eerste 2 kennissessies zijn bekend. Op dinsdag 20 februari staat Internet of Things Security centraal en op donderdag 19 april staat het Security Operations Center centraal. Noteer deze data dus alvast in uw agenda. 

Aan de inhoudelijke programma's wordt momenteel nog de laatste hand gelegd, maar u kunt alvast noteren: 

  • Tijdstip: 16.00 - 21.00 uur
  • Locatie: De Boerderij, Nijendal 18, Driebergen
  • Voor broodjes wordt gezorgd

Opgeven kan nu al bij Kinga Helembai onder vermelding van de betreffende sessiedatum. 

kennissessie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten