Terugblik ‘praktijk van security architectuur’ (6 dec)

Op 6 december jl was de kennissessie over 'security architectuur in de praktijk'.

De sessies waren zeer gevarieerd, van hoe je business commitment verkrijgt voor een plan van een half miljoen euro tot aan kwetsbaarheden in het elliptic curve algoritme. Dit illustreert hoe breed het vakgebied van de security architect is en het verklaart mede waarom de positionering van de security architect in Nederlandse organisaties zeer veel varianten kent.

Over dit laatste is gediscusseerd n.a.v. een lopend onderzoek, geïnitieerd door het Nederlands Architectuur Forum.

Er waren zo'n 25 bezoekers van deze sessie, waaronder een aantal zeer seniore security architecten. Dit leidde dan ook tot veel discussie. Het concept van korte sessies, onderbroken door een hapje en afgesloten met een drankje, bleek wederom het persoonlijke netwerken te bevorderen. We kijken dan ook terug op een plezierige avond.

6dec17

De presentaties zijn hier terug te vinden:

Het onderzoeksrapport over de positionering van security architecten wordt begin volgend jaar gepubliceerd en komt dan ook op deze pagina beschikbaar.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten