Privacy kennissessie zeer geslaagd

Op 13 juni jl hebben we een kennissessie georganiseerd over de nieuwe Europese privacy-wetgeving. De opkomst was met ruim 50 bezoekers zeer goed; het is duidelijk een onderwerp wat in de belangstelling staat. De avond bestond uit vijf verhalen die elkaar aanvulden, steeds vanuit een ander perspectief.

We begonnen met de noodzaak van data privacy en waarom je dat als organisatie zou willen regelen. Daarna was er aandacht voor hoe je de implementatie kunt aanvliegen. Vervolgens gingen we de diepte in door in te zoomen op IT-maatregelen. Met name de concrete aspecten van Privacy by Design leidde tot discussie. Ten slotte hebben we een glimp meegekregen van de uitdagingen en (on)mogelijkheden in de techniek rond het detecteren van een data-lek.

We kijken terug op een geslaagde kennissessie in een hele positieve sfeer. De presentaties zijn hier terug te vinden:

uitnodiging kennissessie AVG-privacy wetgeving 20170613-feat

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten