31 mei: Kennissessie bij I-to-I over Agile Security

In navolging van de recente positief ontvangen kennissessie over risico assessments organiseert i-to-i een nieuwe kennissessie. Ditmaal staat Agile Security centraal. De sessie vindt plaats op woensdag 31 mei op onze Boerderij in Driebergen. Deelname is gratis, voor broodjes wordt gezorgd. 

Deze kennissessie is met name interessant voor geïnteresseerden in agile ontwikkelprocessen. De sessie behandelt de uitdaging om in deze processen voldoende en tijdig aandacht aan information security te besteden. Dit omdat de traditionele security benaderingen niet of onvoldoende toegerust zijn voor deze modernere manier van werken.

uitnodiging-kennissessie-agileSecurity-20170531

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten