8 juni: I-to-I aanwezig op evenement ‘1ehulp@warmtebeheer’

De overheid stimuleert dat Nederlandse huizen en bedrijven minder door gas en meer door duurzame warmte en restwarmte worden verwarmd. Zo bespaar je energie en dring je CO2-uitstoot terug. In deze ambitie spelen groot- en kleinschalige warmtenetten een cruciale rol. De overheid wil het gebruik van bestaande warmtenetten optimaliseren en investeringen in nieuwe netten aanmoedigen. De regelgeving voor warmtelevering is hervormd en de markt opengegooid. Hier spelen nieuwe en bestaande spelers op in en ontwikkelen zij initiatieven.

1ehulp@warmtebeheer

Het evenement 1ehulp@warmtebeheer (YouTube) richt zich op duurzaam warmtebeheer in de gehele keten, van de ontwikkeling tot de exploitatie van het warmtenet en alles er tussenin. Voor iedere speler in de markt is er toegepaste informatie beschikbaar. Er zijn experts uit de hele keten van het warmtebeheer aanwezig die spreken en workshops geven over praktijkvraagstukken en innovatieve oplossingen. Ook zijn er standjes waar er rustig (verder) gepraat kan worden met de experts.

i-to-i is ook op het evenement aanwezig. Wij richten ons op de kwaliteit en veiligheid van data. Want hoe geavanceerd de systemen ook zijn, als de data niet voldoet, dan is de informatie onbetrouwbaar en wordt de bedrijfsvoering negatief beïnvloed. Het is dus belangrijk dat data op orde wordt gebracht en op orde en veilig blijft. In de plenaire presentatie zullen we laten zien hoe de datastromen die bij het beheer en de exploitatie van warmtenetten beschikbaar komen, in toom gehouden kunnen worden. In de workshops gaan we dieper in op de wijze waarop de kwaliteit van data verbeterd wordt.

Volg deze link voor meer informatie over het evenement en om je aan te melden.

1ehulp@warmtebeheer programma

Meer weten?

Meer weten over onze data governance-oplossingen of wat wij voor u kunnen betekenen op het vlak van datakwaliteit?

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten