30 maart: Risk assessment kennissessie bij I-to-I

Op 30 maart organiseert i-to-i een kennissessie over verschillende aanpakken van risk assessments en verwante onderwerpen. Na een groot succes van deze sessie voor de i-to-i collega's hebben we nu besloten om deze sessies nogmaals voor onze klanten te organiseren. Dit is uw kans om in korte tijd kennis te maken met diverse aanpakken voor het uitvoeren van risico analyses. Onze sprekers benoemen voor- en nadelen van de aanpakken bij toepassing in verschillende situaties , interessant voor allerlei ervaringsniveaus! Aarzel dus niet en meld u zich aan via de knop onderaan de pagina. Graag tot dan!

20170330_Kennissessie_Risk_Assessment

Geïnteresseerd?

Meld u zo snel mogelijk aan!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten