Security round table I-to-I uitstekend gewaardeerd

De round table sessie op IT Innovation Day op 29 september, is door de deelnemers hoog gewaardeerd. Lex Borger heeft een inspirerende discussie geleid waar diverse security en business innovation elementen besproken zijn.

Op 29 september heeft i-to-i tijdens de IT Innovation dagen een round table gesprek gehouden in samenwerking met communicatiebedrijf Level 3. Het onderwerp van deze roundtable was: is uw netwerk voldoende beschermd tegen cyber criminaliteit?

Het is de ruime kennis en aantoonbare ervaring op het gebied van cyber risk en information security van i-to-i, dat Level 3 besloten heeft om ons hiervoor te vragen. Het feit dat Level 3 een grote internationale speler is op het gebied van communicatie netwerken, was voor i-to-i een extra stimulans en erkenning om deze roundtable vorm te mogen geven. Blijkbaar wordt onze expertise ook internationaal herkend.

Aan de hand van een onderzoek bij 500+ bedrijven over cyber security dreigingen en mogelijkheden, zijn er diverse stellingen geponeerd en besproken.

Round Table

Een greep uit deze stellingen is:

  • Naar de cloud gaan maakt netwerkbeheer makkelijker en lost ICT-problemen op
  • Cloud transitie is geen zaak voor de directieagenda, maar een ICT-thema
  • Wie business innovatie door digitalisering niet op de directieagenda heeft staan laat kansen liggen
  • BYOD en ‘anytime, any place, anywhere’ zijn business innovaties
  • Niet communiceren over beveiligingsproblemen en –aanpakken maakt ons allen tezamen zwakker
  • Een groot cybersecurity incident bij ons bedrijf binnen twee jaar is onvermijdelijk
  • Cybersecurity is techniek-gedreven en dus een zaak van ICT

Voor alle deelnemers aan deze roundtable zal er een verslag gemaakt worden met de conclusies en bevindingen. Dit zal als naslagwerk van deze meeting beschikbaar gesteld worden. Indien u interesse heeft over de uitkomsten van deze stellingen, wilt u ons dat dan laten weten, dan zorgen wij ervoor dat u een exemplaar krijgt.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten