Security borgen in een agile omgeving

Op 27 oktober organiseren RDW en Yacht een ‘Gluren bij de buren’-netwerkbijeenkomst voor regio Noord. Het onderwerp is security binnen agile omgevingen. Pascal de Koning levert een bijdrage tijdens deze sessie.

Traditioneel is er vaak een splitsing in security en de (agile) projectomgeving; security wordt dan aan het einde van een implementatiefase ingezet. Is dit een wenselijke splitsing of kan security ook tijdens of zelfs vanaf het eerste moment van de projectfase worden betrokken? Wat zijn de taakgebieden en specifieke rollen die hiermee van doen hebben/krijgen? Zijn er ook voorbeelden van organisaties die beide expertises reeds combineren en waar lopen zij tegen aan? Vanuit i-to-i wordt door Pascal de Koning een inhoudelijke bijdrage geleverd aan deze bijeenkomst. Kijk voor meer informatie en aanmelding op: www.samenwerkingnoord.nl/events/hoe-security-te-borgen-in-een-agile-omgeving.

Kijken

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten