Webinar: Wat IT-leveranciers je niet vertellen over security

Als een deel van een bedrijfsproces door een leverancier wordt uitgevoerd, hoe kun je dan als klant vaststellen of je leverancier daadwerkelijk veilige diensten levert? Een certificering van het security managementproces geeft weliswaar vertrouwen, maar controle is beter. In deze webinar gaat Pascal de Koning in op de security-zaken die een IT-leverancier zou moeten regelen en welke praktische manieren er zijn om dat te kunnen controleren.

Tijdens de webinar komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Het structureren van de diensten en sub-processen, zodat de security domeinen duidelijk worden.
  • Enkele praktische manieren om de beveiliging van de dienstverlener te controleren
  • Een lichtgewicht scan van de internet footprint van een leverancier, met verbazingwekkende resultaten.

De webinar is op woensdag 7 september, 15:00 CET. Deelname is gratis!

Schrijf je in via https://attendee.gotowebinar.com/register/1209079437859964163

 

Webinar gemist? klik hier voor de video.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten