Joost Wijnings versterkt het team bij I-to-I

Per 1 mei is Joost Wijnings begonnen bij i-to-i en graag stellen wij hem aan jullie voor.

Joost is 37 jaar en woont samen met zijn vriendin in Breda. Via Edwin van den Heijkant en Matthijs Kempers heeft hij i-to-i leren kennen en heeft hij vervolgens de overstap gemaakt. In zijn vorige functie bij Enable-U (leverancier van integratie- en beveiligingsoplossingen en advies) was hij als consultant primair bezig met (integratie/informatie) architectuur consultancy en ontwerp van integratieoplossingen voor met name lokale overheden en enkele commerciële organisaties.

Verder hield hij zich af en toe bezig met meer technische implementaties en fungeerde hij als lead consultant bij grotere opdrachten, die meerdere kennisdomeinen bestreken en inzet van meerdere consultants vereisten. Tijdens die functie heeft hij, net als Matthijs, de Master of ICT & Business Innovation (MBI ) opleiding doorlopen en vlak voor zijn overstap naar i-to-i de TOGAF 9 certificering behaald.

In zijn vrije tijd luistert hij graag naar techno, drinkt een biertje in de kroeg of bij NAC en vindt hij het leuk om zoveel mogelijk nieuws tot zich te nemen over o.a. politiek, techniek, wetenschap, gadgets, etc. Zijn inhoudelijke interesses liggen vooral op het vlak van architectuur, innovatie en security. Het thema security is voor hem altijd belangrijk en aanwezig in zijn werk, echter bij i-to-i wil hij zich hierin verder bekwamen door dit vanuit frameworks en best practices gestructureerd aan te pakken. Joost gaat zich meer toespitsen op security door zich in eerste instantie te richten op CISSP. Daarnaast wil hij zijn ArchiMate kennis formaliseren door certificering.

Joost

Neem voor vragen of interesse in zijn expertise contact met hem op via j.wijnings@i-to-i.nl.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten