Consultant bij I-to-I, een leuke job!

Nieuwe medewerker

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Als ik iemand hiervoor pols krijg ik natuurlijk altijd de volgende vraag: Wat voor werk doet 'iemand van i-to-i'?

Een gemakkelijke vraag

Het antwoord is moeilijker dan de vraag. Ik probeer: “Ik doe heel veel verschillende dingen. Momenteel maak ik werkafspraken met een 13-tal leveranciers die diensten leveren aan een grote organisatie. De partij waar ik voor werk coördineert vervolgens deze diensten met behulp van die werkafspraken. Eigenlijk richt ik nu dus servicemanagement in. In een omgeving die…”.

Als ik het zo probeer het uit te leggen zie ik dat de vraagsteller allengs spijt krijgt van de vraag en afhaakt.

Soms zie je het gewoon voor je

Als je aan een stratenmaker vraag wat hij doet, zie je het antwoord zo voor je. “Wij maken straten. Ik leg stenen op de straat in een mooi patroon en zorg er voor dat de weg veilig, glad en comfortabel wordt.

Het is zwaar werk maar ik ben wel de hele dag lekker buiten. In het zonnetje. En als het regent kaarten we in de keet. In onze pauzes lachen we heel wat af”.

Aha, zo moet dat dus

Ik probeer: “Wij werken in verschillende organisaties en in interessante bedrijfstakken. Ik help mensen om hun werk beter te doen, beter samen te werken en er grip op te krijgen. Kennis en ervaring meebrengen en delen met anderen. Klanten werk uit handen nemen, meedenken, adviseren en mensen aanzetten om na te denken hoe het beter kan. Soms leidt dat tot concrete resultaten zoals verbeterplannen, werkafspraken of een adviesrapport. Soms is het resultaat minder tastbaar zoals een workshop waar mensen blij en met nieuwe energie uit komen. Het belangrijkste: Dat geeft me voldoening. En het maakt onze klanten blij. Zie je, zo ziet mijn werk er uit”.

Zie je het voor je?

Dat doe ik dus de hele dag. Meer over mijn werk en het werk van mijn collega’s vind je op onze website. Ik zou zeggen: Kijk gerust lekker rond. En trouwens: in onze pauzes lachen we ook heel wat af.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten