Anne Wolters versterkt het team bij I-to-I

anne

Sinds kort is Anne Wolters begonnen bij i-to-i en graag stellen wij haar aan jullie voor.

Anne Wolters is 40 jaar en woont in Den Haag. Anne heeft tijdens één van haar opdrachten Lex Borger leren kennen en heeft na enkele goede gesprekken bij i-to-i de overstap gemaakt. Anne is in vorige opdrachten met name bezig geweest met vraagstukken op het gebied van procesgericht organiseren, implementatie en borging van risicobeheersing, privacy en informatiebeveiliging. Kenmerkend voor deze vraagstukken is dat zij zowel een organisatie- als ICT-component kennen waardoor Anne veelal heeft geacteerd als verbindende schakel tussen business en ICT. De laatste tijd focust zij zich met name op privacyvraagstukken.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten