Co-create doe je samen, vooral als het digital trust betreft

Er is een gap tussen Information Security en Business Information Management. Hoe ernstig is dat? Beide richten zich immers op dezelfde business informatie. Moeten domeinen meer aan elkaar verbonden worden?

Jeroen S2

Op het jaarlijkse Management & IT Symposium dat op 10 december plaatsvindt in 't Spant in Bussem verzorgt Jeroen Simons dit jaar een Innovation Track over de gap tussen Information Security en Business Information Management.

Jeroen constateert in de praktijk dat beide domeinen, ieder vanuit een eigen perspectief, zich op digitaal vertrouwen richten. Kunnen ze elkaar vinden of bestaat er een onoverbrugbare gap tussen de beide domeinen? Een gap die vraagt om gesloten te worden. In de sessie gaat Jeroen met de deelnemers op zoek naar antwoord op de vraag of ze elkaar meer op moeten zoeken en daardoor versterken. Daarbij stelt hij ook de vraag: hoe kunnen we de gap sluiten en wie wil er meedoen?
Wil je meer weten? Kom naar de sessie van Jeroen tijdens het Management & IT Symposium.

Lees meer over dit thema in de Whitepaper: 'Risico is goed voor Informatie- en Applicatiemanagement'

Klik hier voor meer informatie over het MIT Symposium.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten