Xannah en Azmat versterken het team bij I-to-I

azmat xannah

Twee nieuwe collega's die gestart zijn bij i-to-i willen we graag aan jullie voorstellen.

Xannah Brohm

In 2011 studeerde Xannah af aan de Universiteit van Utrecht in de opleiding Organisatie- en Bestuurswetenschappen met als afstudeerrichting Organisatie en Verandering Management. Voorafgaand daaraan studeerde ze een zelf vormgegeven vrije bachelor (Sociologie), waarin zij onder meer ethiek, politieke en sociale filosofie, game theory en diverse onderzoeksmethodieken bestudeerde. Ze rondde beide opleidingen af met een onderzoek wat gerelateerd was aan de manier waarop discourse (taalvertogen) van/in organisaties veranderingen (on)mogelijk maakt.

Na haar studie heeft ze verschillende professionals begeleidt bij diverse professionele Masteropleidingen tijdens hun veranderkundig onderzoek. Eén van haar eigenschappen die zij inzette was om in korte tijd zich snel in te kunnen lezen in de casus, met de betrokkenen een gezamenlijke analyse maken en tot een roadmap te komen naar datgene waar de professional met zijn of haar team / afdeling naar toe wilde.

In 2014 heeft ze bij een grote telecom/IT dienstverlener een succesvol onderzoek uitgevoerd naar de duurzame ontwikkeling van hosting. Tijdens interviews met technisch consultants merkte ze dat ze interesse had om op detailniveau de technische overwegingen te begrijpen en hoe deze informatie vervolgens kan resulteren in keuzes op tactisch of strategisch niveau.

Omdat zij breed onderlegd is, is ze in haar werk in staat om snel verbindingen te leggen tussen verschillende thema’s. Een nuttige eigenschap op het gebied van IT Security, omdat juist dit onderwerp meer omvat dan alleen techniek.

Momenteel werkt zij als Information Risk Analist bij een financiële instelling waar zij Risk Assessments uitvoert vanuit IT Security perspectief.

In haar vrije tijd houdt ze van hardlopen, zwemmen, tuinieren en kookt ze met haar 3 kinderen. Met haar nieuwe Raspberry Pi 2 probeert ze een M&M sorteermachine te bouwen.

 

Azmat Khan

Azmat is gestart bij i-to-i in de rol als Information Security Consultant. Hij heeft bij toonaangevende financiële instellingen gewerkt op het gebied van Informatiebeveiliging en Compliance.

Hij is een consultant met brede ervaring op verschillende onderdelen op het gebied van informatiebeveiliging. De laatste 5 jaar is hij werkzaam voor ING Bank en heeft hij zich bezig gehouden Security Monitoring, Vulnerability Management en Identity & Access Management.

In zijn huidige opdracht bij ING Bank leidt hij een Identity & Access Management migratieproject, waar de ‘Access Management workflow en provisioning’ van een legacy omgeving moet worden gemigreerd naar een nieuwe auto-provisioning omgeving.

Voorafgaand aan ING Bank heeft Azmat gewerkt voor klanten zoals: Sabre Holdings (USA) en CSC Australië. Hier heeft hij gewerkt vanuit IT Security Consulting NIIT Technologies BV en Computer Sciences Corporation (CSC).

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten