Van consultant tot ranger in Kenia

Edzard

Om persoonlijk te groeien gaat medewerker Edzard Buddingh op Sabbatical.

i-to-i is een bedrijf dat zich richt op het ondersteunen van bedrijven op het gebied van Risk en Security. Wij zorgen dat onze medewerkers de benodigde trainingen krijgen, organiseren roundtables met het motto 'No Risk No Glory', en faciliteren onze medewerkers om dit te ervaren in zowel hun zakelijke als hun privé leven.

Als resultaat hiervan gaat een van onze medewerkers, Edzard Buddingh voor een periode van bijna drie maanden naar Afrika, om daar vrijwilligerswerk te doen. De helft van de tijd zal hij meehelpen om in Kenia binnen Kigio Wildlife Conservancy (www.kigio.com) de Rothschild Giraffe voor uitsterven te behouden en de flora en fauna weer terug te brengen naar de oorspronkelijke staat. Daarna reist hij door naar Zuid Afrika om in Kaapstad bij het SANCCOB (www.sanccob.co.za) de verzorging op zich te nemen van zeevogels, zoals pinguïn, flamingo’s etc. Beide projecten zijn er mede op gericht om onze planeet gezonder en meer leefbaar te maken.

Edzard zal door het uitvoeren van deze projecten ook een persoonlijke groei doormaken. Het uitvoeren van hands-on werkzaamheden, het leven in een kamp in het bush in Kenia en bij een gastgezin in Kaapstad, brengt hem in het dagelijkse bestaan binnen een andere cultuur. Ook hier geldt dat Risk en Security belangrijke waarden zijn om maximaal rendement uit zijn project te halen. In het kamp lopen namelijk (vooral ’s nachts) wilde dieren, zoals hyena’s en luipaarden, de zon is erg actief, water is vaak besmet en Kaapstad is na 18:00 ook geen veilige omgeving meer. Toch zijn het deze plaatsen op onze aarde waar veel hulp geboden kan worden en waar het ook erg gewaardeerd wordt.

Wij ondersteunen Edzard in zijn uitdagingen en zijn er trots op. Door deze metafoor laat hij i-to-i zien dat, door met de juiste voorbereidingen en omstandigheden, met name op risicovolle plekken veel bereikt kan worden.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten