Cybersecurity voor de bestuurder

cyber3

Informatiebeveiliging is een belangrijk onderdeel van een organisatie als het gaat om het garanderen van de veiligheid van ICT. De afhankelijkheid met internet groeit en de risico’s nemen toe. Cyberincidenten kunnen leiden tot verlies van vertrouwen, reputatieschade en financiële gevolgen. Dit zorgt ervoor dat cybercrime een strategisch vraagstuk is geworden.

De technologische ontwikkelingen en het toenemende aantal cyberincidenten vragen om een cybersecurity strategie. De Cyber Security Raad heeft een rapport opgesteld om inzicht te geven in hoe organisaties cybersecurity kunnen beleggen binnen de organisatie. Hierin is onder andere een checklist toegevoegd dat organisaties helpt bij het digitaal weerbaar maken. Lees het rapport hier.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten