Verslag ‘No Risk No Glory’ ronde tafel deel 2 beschikbaar

RT

Na een succesvolle eerste editie van vorig jaar, hebben wij samen met Vest Informatiebeveiliging op 12 maart j.l. een tweede ronde tafel sessie georganiseerd. Dit keer stond de sessie in het teken van het thema ‘Governance in Risicomanagement’.

In het verslag leest u meer over de sessie, de vragen die leven rond het thema en de inzichten en tips die boven tafel kwamen. Wij verwachten dat ook andere organisaties hier hun voordeel mee kunnen doen. Klik hier voor het verslag van deze sessie (pdf). Bent u geïnteresseerd in de resultaten van de eerste ronde tafel sessie, klik dan hier.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten