In gesprek met de Association of Enterprise Architects (AEA)

aea

De AEA heeft een interview gehouden met Pascal de Koning in de reeks “What Enterprise Architects need to know about …..”

Tegenwoordig volgen nieuwe onderwerpen zoals Big Data en Internet of Things elkaar in een rap tempo op. Enterprise Architecten moeten daarom, bij het ontwerpen en onderhouden van een architectuur, met steeds meer onderwerpen rekening houden. In de reeks worden deze belangrijke onderwerpen in het dagelijks werk van de Enterprise Architect door experts behandeld. Pascal was de eerste geïnterviewde en heeft de vraag 'What Enterprise Architects need to know about Security?' behandeld.

Klik hier voor het volledige interview van AEA met Pascal de Koning.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten