Ronde tafel sessie: No risk, no glory 2015

risk

i-to-i en Vest organiseren een ronde tafel sessie over risico management en informatie security management in bedrijfsvoering op 12 maart 2015.

In juni 2014 vond de ronde tafel sessie plaats met de titel ‘No risk, no glory’. In een levendige en open setting ontdekten deelnemers hoe risico’s in kansen kunnen worden omgezet. Door de enthousiaste reacties van de deelnemers en de gepubliceerde conclusies, organiseren wij met veel plezier een vervolg.

Tijdens deze ronde tafel zoeken de deelnemers onder begeleiding van een tafelheer naar antwoorden op de volgende vraagstukken rondom het thema ‘Governance in risico management’:

  1. Is governance in risico management met alle verschillende belanghebbende partijen wel te organiseren?
    En zo ja, hoe doen de verschillende organisaties dat dan?
  2. Hoe stel je de prioriteit vast van risico’s? En hoe zorg je dat risico’s met lagere prioriteit niet uit het oog verloren raken?

U leert van elkaar hoe andere organisaties dit doen. Wat werkt en wat niet werkt. Als u geïnteresseerd bent om deel te nemen, meld u dan snel aan want het aantal deelnemers is beperkt. We verwelkomen u graag op 12 maart 2015 bij ons op De Boerderij.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten