SABSA world – 22 januari 2015 – ’24 hours of SABSA around the world’

sabsadag

Het tweede '24 hours of SABSA around the world' wordt georganiseerd op 22 januari 2015 op De Boerderij bij i-to-i.

De eerste '24 hours of SABSA around the world' werd georganiseerd op 22 mei 2014. In 7 steden en 5 landen werd tegelijk het SABSA world event georganiseerd. Op 22 januari 2015 wordt het tweede event georganiseerd. In Nederland wordt dit event mede mogelijk gemaakt door o.a. i-to-i en Vest.

Dit wereld event moet een bijdrage leveren aan het reeds behaalde succes en de continue groei in de SABSA community. Het SABSA event is een initiatief van het SABSA Institute met als doel lokale SABSA communities te creëren en op het zelfde moment ook de wereldwijde verbinding te versterken.

Het event is open voor iedereen die geïnteresseerd is in SABSA, ook voor niet-SABSA gecertificeerden. Wil je er ook bij zijn, neem dan contact met ons op.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten