Marleen van Emmerik versterkt het team bij I-to-I

Marleen van Emmerik
Marleen van Emmerik

In september is Marleen van Emmerik gestart als nieuwe medewerker bij i-to-i.

Marleen studeerde in 2011 af aan de Universiteit van Amsterdam aan de opleiding psychologie, met als afstudeerrichting Research Methods. De combinatie van deze technische richting, die op het gebied van onderzoekstechnieken vergelijkbaar is met technische bedrijfskunde en econometrie, en het creatieve en sociale van een minor arbeids- en organisatiepsychologie, heeft haar een stevige basis gegeven voor het uitvoeren van uitdagende IT projecten.

 

Haar beta-competenties, zoals analytische en statische vaardigheden zet zij in bij o.a. (big) data analyses, data beheer, business analyses en risk assessments binnen verschillende sectoren als de zorg, ict dienstverlening, financiën en onderwijs.

Binnen i-to-i betekent dit voornamelijk dat zij zich verdiept, verbreedt en ontwikkelt op het gebied van applicatie ontwikkeling, security management (CISM) en business risk modellen.

Over i-to-i zegt Marleen:
i-to-i is een overzichtelijk, plat bedrijf met een goede balans tussen het toepassen en het verrijken van kennis en kunde. Het intensieve contact tussen collega's werkt als een katalysator bij dit proces.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten