SABSA Masterclass door I-to-I op het security congres COSAC 2014

cosac2

Op het security congres COSAC 2014 verzorgt security architect Pascal de Koning van i-to-i een SABSA Master Class: Security Service Catalogue workshop.

Vanuit Sherwood Associates, een dochteronderneming van i-to-i, verzorgt John Sherwood, auteur van de SABSA® methodologie, een sessie over Practical Stakeholder Engagement.

Het 21ste internationale Computer Security Symposium en het 6e SABSA World Congress event wordt georganiseerd van 28 september t/m 2 oktober 2014. Het event vindt plaats in het Killashee House Hotel, Naas, Ierland. Lees meer op www.cosac.net.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten