Diploma met garantie

RT3

Met het steeds belangrijker worden van Digitale Leer- en Werkomgevingen, “Bring Your Own”, het toepassen van sociale media voor kennisdeling en de introductie van digitale toetssystemen, neemt in het onderwijs de afhankelijkheid van ICT-middelen en de daarbij behorende risico’s toe. Tegelijkertijd worden er nieuwe regelgeving en toezichtmaatregelen opgelegd: bijvoorbeeld rondom privacy, archivering en de accreditatie van opleidingen en instellingen. Het is daarom belangrijk dat een onderwijsinstelling een goed zicht heeft op de risico’s die zij loopt en de maatregelen die daar tegen getroffen moeten worden. Alleen zo kan de waarde van een behaald diploma voor de toekomst gegarandeerd worden.

Op 24 september 2014 vindt op De Boerderij bij i-to-i een ronde tafel bijeenkomst plaats waarin kopstukken uit het ICT-werkveld afkomstig van universiteiten en hogescholen met elkaar in gesprek gaan. De ronde tafel is een co-creatie van i-to-i en Vancis.

Meer weten? Neem contact op met Pieter Jan Visser.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten