Betekent Big Data een complete transformatie van de organisatie?

RT4

Nieuwe ontwikkelingen als Big Data en business analytics hebben een grote impact op de manier waarop organisaties hun IT-voorziening organiseren. Met name de relatie tussen IT en business wordt hierdoor ingrijpend veranderd, waarbij niet in de laatste plaats de rol van de CIO ter discussie staat. Over dit thema hebben wij onlangs samen met Orange Business Services een discussieavond georganiseerd.

Lees op CloudWorks het verslag van deze sessie.

Deel dit bericht via:Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestPrint this page

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten