Paul van Orsouw versterkt het team van I-to-I

paul2

Vanaf januari 2014 versterkt Paul van Orsouw het team van i-to-i als Project / Change manager.

Na eerst een leuke carrière in de muziekindustrie te hebben gehad, heb ik in 1999 de ‘wilde haren’ afgeworpen en de overstap gemaakt naar ICT. Via de bedrijven Teletigers, Ordina en Legian heb ik bij verschillende nationale en internationale bedrijven een ruime kennis en (project-)ervaring opgedaan m.b.t. Enterprise Communications, Contact Center en Voice & Data Infrastructurele omgevingen.

De mens, de organisatie en vooral het bouwen aan en onderhouden van relaties zijn voor mij interessant als essentieel. Aangezien veranderingen in eerste instantie weerstand kunnen ondervinden, is het opzetten en onderhouden van effectieve communicatie voor mij de sleutel tot succes.

Ik zie Ideas to Interconnect als een uniek collectief van getalenteerde en ambitieuze individuen welke buiten de geplaveide paden durven te wandelen. Aangezien dit zeer goed aansluit bij mijn persoon, verwacht ik de komende jaren veel te kunnen leren van en te kunnen delen met mijn nieuwe collega’s!

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten