Oplaadpunt bij I-to-I voor elektrische auto’s

e auto

Kom je een bezoek brengen aan i-to-i in Driebergen en heb je een elektrische auto? Maak dan gebruik van onze oplaadpaal!

Op de parkeerplaats van De Boerderij is een vaste oplaadpaal voor elektrische auto’s die ook door gasten mag worden gebruikt. Een bezoekerspasje kan opgevraagd worden bij mevrouw Kinga Helembai, de Office Manager.

Deel dit bericht via:Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someoneShare on FacebookShare on Google+Pin on PinterestPrint this page

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten