Wilko Bulte versterkt het team van I-to-I

Wilko Bulte
Wilko Bulte

Op 1 januari 2014 versterkt Wilko Bulte het team van i-to-i als Architect.

"Na mijn HTS opleiding Electrotechniek/Technische Computerkunde, ben ik in 1989 mijn carrière gestart bij Philips Information Systems. Daarna ben ik regelmatig vanwege overnames gewisseld van werkgever; eerst bij Digital Equipment Corporation, vervolgens bij Compaq, dan bij Hewlett Packard, dan bij Logica en meest recentelijk bij CGI.

Ik heb diepgaande architecturele en technische kennis van security en storage management opgedaan en toegepast in data center oplossingen voor o.a. de Nederlandse Belastingdienst, het Europees Patent Bureau, ING Insurance en Waterschap Rivierenland. Mijn meest recente ervaring omvat aspecten als Identity & Access Management, Service consolidatie, Virtualisatie, Business Continuity Planning, Europese aanbesteding, Architectural Design en infrastructuur migratie.

Ik zie i-to-i niet alleen als werkgever maar als een plek waar getalenteerde mensen bij elkaar komen om iets bijzonders te bereiken. Het lijkt mij een werkgever waar mensen zich voortdurend ontwikkelen en door een combinatie van moed en oog voor kwaliteit hun grenzen verleggen. En daar wilde ik bij zijn."

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten