Ocean’s99 – Business game over Risk Management en Security

o99

Informatie speelt in toenemende mate een cruciale rol in de bedrijfsvoering van organisaties. Er wordt daarom veel geinvesteerd in security systemen en -processen. Toch leiden veel organisaties schade door incidenten op het gebied van security. Hoe komt dat toch? En wat kun je daaraan doen?

Tijdens de business game Ocean's99™ leren de deelnemers het werkelijke belang van Risk Management en Security kennen, en daar ook naar te handelen.

GamingWorks

Het bedrijf GamingWorks ontwerpt 'professional business simulations', ofwel serieuze spelletjes, die een organisatie in staat stelt om moeilijke onderwerpen te begrijpen en om gerelateerde problemen op te lossen. In samenwerking met i-to-i is de business game Ocean's99™ ontwikkeld, om bedrijven te helpen inzicht krijgen in Risk Management & Security.

Het scenario

De Ocean's99™ game speelt zich af in Japan. Een zakenman organiseert een tentoonstelling van een aantal zeer kostbare kunstwerken. Een reusachtige organisatie waarin alles tot in de puntjes moet worden geregeld. Niet in de laatste plaats de beveiliging, dat mag duidelijk zijn.
Maar let op: het project wordt nauwlettend in de gaten gehouden door een groep criminelen die het op de betreffende kunstwerken heeft voorzien: 'Ocean's 99'.

 

Zal het lukken een succesvolle tentoonstelling te organiseren met een goede 'return on investment' voor de meneer, of wordt het een financiële flop die hem aan de rand van de afgrond brengt? Een spannend spel waarin het gedrag van de mens het cruciale verschil maakt tussen succes en bankroet!

De waarde van Risk Management en Security

Na afloop van de game realiseren de deelnemers zich hoe belangrijk mensen zijn in Risk Management & Security processen. Ze kennen de waarde van Risk Management & Security voor hun eigen organisatie en bovendien weten ze waarom het zo belangrijk is om daar ook naar te handelen.

Uw Risk Management & Security op orde?

Wilt u meer weten over de game Ocean's99™ of de cruciale waarde van Risk Management & Security voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op: we praten u graag bij.

 

Voor meer informatie over GamingWorks, bezoek hun website.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten