Jeroen van Esch haalt zijn MSc. in IT Management

Jeroen van Esch
Jeroen van Esch

Jeroen van Esch heeft bij Inspearit Academy en de Britse Middlesex University zijn Master of Science diploma in IT Management gehaald.

Op 11 november j.l. verdedigde hij zijn scriptie over 'Business-IT alignment in multi-provider ICT service platforms: a risk-based requirements engineering process.'

Door fusies en overnames vervagen traditionele organisatorische grenzen, wat de coördinatie van het onderliggende netwerk van interne diensten en van derden belast. Hoe wordt er voor gezorgd dat een dergelijk netwerk optimaal wordt ondersteund bij het anticiperen op de veranderende vraag van de klant, zodat concurrentievoordeel wordt bereikt?

Een soortgelijke coördinatie uitdaging manifesteerde zich in de praktijk; het ondersteunen van een corporate IT afdeling in de opzet en werking van een gedeelde toegangsbeheer dienst (User Access Management) bij meerdere internationale bedrijfsonderdelen. Terwijl alle IT ondersteuning hiërarchisch onder de corporate IT afdeling valt, behartigen zij de lokale belangen van de business.

In deze context heeft Jeroen onderzoek gedaan naar de mogelijkheden van het integreren van SABSA ® Business Attribute Profiling (BAP) en het Two-Sided Platform concept, om zo te komen tot een 'a risk-based requirements engineering process'. De uitkomst van dit proces is een set van principes en maatregelen om de interoperabiliteit tussen zelfstandig opererende dienstleveranciers in een netwerk te optimaliseren. Op een wijze dat elke dienstleverancier  in staat is het gemeenschappelijke belang, namelijk de klant, te identificeren en te dienen.

 

Bent u geïnteresseerd in de resultaten en conclusies, dan kunt u contact opnemen met Jeroen van Esch.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten