41% van bedrijven breidt IT-beveiligingsbudget uit in 2014

diagramm

Uit een recente wereldwijde survey van Tech Pro Research blijkt dat 41 procent van de ondervraagde bedrijven in 2014 meer aan IT-beveiliging zal uitgeven dan in 2013.

Beveiliging staat ook voor 2014 hoog op de agenda bij IT-professionals. In een recente survey van Tech Pro Research, zegt 41 procent dat het IT-beveiligingsbudget in hun bedrijf in 2014 hoger zal liggen dan in 2013. Dat is een stijging van 16 procent ten opzichte van het aantal budgetverhogingen in 2013. Slechts 11 procent van de respondenten zegt dat het IT-beveiligingsbudget in 2014 lager zal liggen dan dit jaar.

In totaal werden wereldwijd 244 IT-professionals bevraagd van zowel grote als kleine organisaties. Klik hier voor het rapport: IT Security: Concerns budgets, trends and plans.

 

Klik hier voor het originele bericht.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten