Bekijk hier de presentatie over Security Architectuur tijdens het Landelijk Architectuur Congres

Lex Borger
Lex Borger

De 15e editie van het Landelijk Architectuur Congres was een groot succes.

Lex Borger, Security Architect van i-to-i en Ben Elsinga, Enterprise Architect van Capgemini hebben op 27 november samen een presentatie gegeven op het Landelijk Architectuur Congres 2013 met als thema 'Security Architectuur'.

Voor degene die de presentatie van Lex hebben gemist of nogmaals willen zien, bekijk hier de presentatie.

Ook is de leeslijst door Lex beschikbaar gesteld. Deze is hier te bekijken.

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten